Hos FIXONI er vore kollektioner delt ind i de fire sub brands; FIXONI Little Bee, FIXONI Babytales, FIXONI Infinity og Elemental by FIXONI. Læs mere om de enkelte sub brands herunder. 

 

 

New Little Bee logoFIXONI Little Bee er vores præmaturserie til de allermindste. Præmaturserien findes fra størrelse 32 til 56.

Da familien bag FIXONI brandet selv oplevede, hvad det vil sige at have et præmaturt barn, blev det klart, at denne gruppe børn har en række særlige behov hvad angår beklædning og, at FIXONI brandet ikke var i stand til at dække disse behov gennem den babykollektion man på daværende tidspunkt tilbød. Dette blev startskuddet til FIXONI Little Bee.

Produktudvikling vægtes højt, og FIXONI Little Bee arbejder derfor løbende på at sikre, at vore designs matcher de allermindstes behov. 

 

 

New babytales logoFIXONI Babytales er tøj til babyer fra 0-2 år, og findes primært fra størrelse 50 til 92.

Med FIXONI Babytales ønsker vi at være med til at skrive historien om babys første leveår. År som bør fyldes med hyggelige stunder, der tilsammen udgør en god start for såvel forælder som for baby.

Kollektionen indeholder både en klassisk og en fashion linje, hvilket giver et godt udvalg af produkter uanset om man er til det neutrale, lyserøde og lyseblå, som i særdeleshed udtrykker det traditionelle baby look, eller om man er mere til de nyeste tendenser indenfor farver og print. Ens for begge linjer er, at de repræsenterer et væld af lækre produkter i bløde materialer og en slidstærk kvalitet.

 

New infinitylogo

 

FIXONI Infinity er vores basisserie, som altid er på lager. Basisserien findes fra størrelse 44-92.

Det er ikke altid nok med et sæt tøj om dagen når man har små børn. Der skal meget tøj til, og det er derfor rigtig rart med en god basiskollektion til at supplere med. I serien fra FIXONI Infinity findes der både sparkedragter med tilhørende bodystockings, men også bukser, bodystockings, hatte, cardigans, stofbleer m.m. Produkterne er lavet i neutrale, lyserøde og lyseblå nuancer, som er med til at sikre, at de altid kan passe ind i barnets øvrige påklædning. Du er dermed sikret de mest gængse produkter til at fuldende dit barns basiskollektion.

 

 

elemental logo - gråElemental by FIXONI er tøj til babyer og tumlinger i alderen 0-2 år. Produkterne er en del af vores basiskollektion og findes fra størrelse 50 til 92.

Inspireret af naturen og miljøvenligt produceret – dette er kerneværdierne bag den GOTS certificerede* kollektion ’Elemental by FIXONI’. Dyreprintet er håndtegnet ved brug af pointillisme, hvilket giver tøjet et naturtro og realistisk udtryk. 

*Global Organic Textile Standard (GOTS) er udviklet af ledende internationale certificeringsorganer for at sikre internationalt anerkendte og høje kvalitetskriterier for økologisk tekstilproduktion – fra den første økologiske såsæd og høst til en forsvarlig miljømæssig forædling inden for rammerne af social ansvarlighed helt frem til den endelige certificering af det færdige tekstilprodukt

www.global-standard.org.